×

Proizvodi

Nagradni natječaj Pip Farmakol


Pravila nagradnog natječaja “Pip Farmakol”

Organizator

Priređivač nagradnog natječaja pod nazivom „Pip Farmakol” je ZU Ljekarne Pavlić sa sjedištem u Ulici Ferde Hefelea 21, Sisak, u daljem tekstu Organizator.

Trajanje

Natječaj se održava od 10.01.2022. do 14.01.2022. Pravila Nagradnog natječaja bit će objavljena na službenoj Facebook stranici Organizatora

Pravo sudjelovanja

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi korisnici društvene mreže Facebook (http://www.facebook.com) koji su državljani i imaju prebivalište u Republici Hrvatskoj i koji su fanovi stranice Ljekarne Pavlić (https://www.facebook.com/LjekarnePavlic/). Profil mora biti u skladu s pravilima Facebooka (https://www.facebook.com/legal/terms). Komentari osoba koje se natječu pod pseudonimom, koje nisu punoljetne te koje nam nakon osvajanja nagrade ne pošalju ispravne podatke u inbox neće biti uzete u obzir.

Način sudjelovanja

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je slijediti niže navedene korake:

  • pratiti stranicu Ljekarne Pavlić
  • napisati u komentaru kako rješavate problem suhe kože zimi
  • označiti još jednu osobu kojoj bi se svidio Pip Farmakol paket

Odluka o pobjedniku i nagrade

Završetkom natječaja „Pip Farmakol“ jedan sudionik osvojit će paket Farmakol proizvoda koji se navodi u nagradnom postu. Dobitnik se bira metodom slučajnog odabira.

Nagrada

Pobjednika nagradnog natječaja objavit ćemo na FB stranici Ljekarne Pavlić u roku od jednog dana od završetka natječaja. Dobitnik nema pravo zahtijevati drugu nagradu od one koja je navedena u ovim pravilima. Nagrada se ne može zamijeniti za novac, niti se može prenijeti na drugu osobu.

Diskvalifikacija

Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati sudionike i ukloniti komentare ako sudionik prekrši ova pravila. Svi sudionici koji su diskvalificirani bit će o tome obaviješteni putem Facebooka.

Predaja nagrada

Dobitnik je dužan u roku 24 sata javiti se u inbox s podacima: ime, prezime, kontakt i adresa koja se nalazi na osobnoj iskaznici, na koju će nagrada biti poslana dostavnom službom.

Zaštita osobnih podataka

Vaši podaci (ime, prezime, adresa, broj mobilnog telefona) kvalificirani su kao osobni podaci i neće se koristiti ni u kakve druge svrhe osim dostave nagrade od strane Pip d.o.o.

Opći uvjeti

Ovaj natječaj nije ni na koji način sponzoriran, promoviran ili administriran s ili u suradnji s Facebookom. Natjecatelji dijele informacije s organizatorom, ne s Facebookom