Poštovana, od dekorativne kozmetike držimo samo pudere za lice i maskaru za osjetljive oči. Pudere za osjetljivu, suhu, masnu ili mješovitu kožu imaju različiti proizvođači npr. La Roche Posay, Vichy, Avene, Coverderm. Sjenila za sada nemamo u ponudi, a maskara za osjetljive oči postoji od proizvođača La Roche Posay u dva oblika – LRP maskara Respectissime Extension te LRP maskara Respectissime Densifieur.  
Poštovani, Imunoglukan kapsule (30 komada; sastav: beta-(1,3/1,6)-D-glukan 100 mg, vitamin C 60 mg, cink 5 mg) imamo u našoj ponudi i moguće ih kupiti u našim ljekarnama po cijeni od 194,50 kn.
Poštovani, Neurobion tablete i ampule moguće je kupiti u našim ljekarnama uz predočenje privatnog liječničkog recepta. Lijek obično pristigne od dobavljača brzo, potrebno je pričekati dva-tri dana nakon što nam donesete recept.
Svrbež oko anusa može imati različite uzroke kao što su dermatološki poremećaji, alergijske reakcije, gljivične infekcije, paraziti, loša higijena ili prečesta uporaba sapuna. Analnu regiju što manje treba prati sapunom jer on isušuje kožu, umjesto toga bolje je prati samo mlakom vodom ili vlažnim maramicama. Nakon pranja analna regija može se mazati raznim mastima protiv hemoroida koje ujedno smanjuju i svrbež analne regije. Ukoliko bolja higijena i masti ne pomognu u rješavanju problema, preporučamo otići na pregled liječniku.
Poštovani, Edemid forte je po sastavu diuretik, furosemid, koji stimulira izlučivanje mokraće. Ova se terapija primjenjuje kod pacijenata s visokim krvnim tlakom, sa zatajenjem bubrega te kada dolazi do zadržavanja tekućine u organizmu. Za vrijeme terapije furosemidom dolazi do poremećaja ravnoteže elektrolita (hipokalijemija i hipomagnezijemija) te se povećava opasnost od srčanih aritmija. Zato se moraju redovito kontrolirati razine kalija, natrija, magnezija i ostalih elektrolita, dakle pacijent mora biti pod liječničkim nadzorom. Tablete Edemid forte nalaze se na osnovnoj listi lijekova te idu na recept, a mogu se kupiti isključivo uz privatni liječnički recept po cijeni od 113,40 kn.
Proizvod Nigari uvoznika Biovega, deklariran je u skladu s propisima kao hrana, i zbog toga se isti, sukladno Zakonu o ljekarništvu te Popisu kozmetičkih i drugih sredstava za zaštitu zdravlja kojima ljekarne mogu opskrbljivati, ne može izdavati u ljekarnama. Isto se odnosi i na magnezij-klorid kao kemijsku tvar jer ljekarne nisu registrirane za prodaju kemikalija.
Nema podataka o korištenju preparata Attiva Bronz u trudnoći jer preparat nije ispitan. Prema sastavu ništa ne ukazuje da bi preparat mogao imati nepovoljan učinak na trudnoću, ali oprez je uvijek potreban. Preporučamo Vam da ispitate preparat na manjoj površini, najbolje na unutarnjoj strani podlaktice. Uslučaju da dođe do reakcije potrebno je odmah prekinuti upotrebu
Elocom krema i mast smiju se koristiti najviše 7-10 dana, maže se 1-2 puta dnevno u tankom sloju. Ako je potrebno, kura se može ponoviti za mjesec dana. Oprez je potreban jer su to kortikosterodini preparati čija primjena nije preporučena kroz dulje vrijeme.