×

Proizvodi

O nama

Osnovni podaci

Zdravstvena ustanova “Ljekarne Pavlić”
registrirana pri “Trgovački sud u Zagrebu”
MBS: 080039753
OIB: 92292560238
Sjedište:
Ferde Hefelea 21, Sisak
Tel.: 044/ 570 427
E-mail: ljekarne-pavlic@ljekarne-pavlic.hr

Povijest ustanove

Zdravstvena Ustanova Ljekarne Pavlić započela je sa radom 15.09.1992. godine kao prva privatna ljekarna u Sisku kada je otvorena Ljekarna Zeleni Brijeg u ulici Ferde Hefelea 21.

01.01.1995., na adresi Galdovačka 6, Ljekarni Zeleni Brijeg pridružena još jedna ljekarnička jedinica i time smo 01.06.1996. godine prerasli u zdravstvenu ustanovu. Ta je ljekarna s vremenom preseljena na drugu lokaciju bliže samom centru grada i od 15.09.2000. godine radi kao Ljekarna Vrbina u ulici Kralja Tomislava 7.

15.02 2008. godine otvorena je još jedna ljekarna u Martinskoj Vesi.

Osnivačica Ustanove i ravnateljica je mag. pharm. Irena Pavlić-Krajačević, koja je dugi niz godina radila kao magistra farmacije u ljekarnama u sklopu Gradskih ljekarni Sisak.

Danas u ustanovi imamo zaposlenih 10 magistara farmacije, 7 farmaceutskih tehničara, voditelja administrativnih poslova i spremačicu.

 

Djelatnost ustanove

Osnovna djelatnost ustanove je sigurna, stalna i pravovremena opskrba lijekovima pučanstva, zdravstvenih i drugih ustanova i organizacija. Pored izdavanja lijekova na recept uz stručno savjetovanje pri primjeni, interakcijama i mogućim nuspojavama, omogućavamo i izdavanje lijekova bez recepta, uvoznih lijekova, ortopedskih i medicinskih pomagala te izradu magistralnih pripravaka magistralnih i galenskih pripravaka. U našoj ponudi nalaze se vitaminsko-mineralni pripravci, biljni pripravci, preparati na bazi meda, homeopatski preparati, kozmetika i dermokozmetika, dječja kozmetika, proizvodi za njegu kose i vlasišta, proizvodi za sve vrste leća, proizvodi za oralnu higijenu, proizvode za higijenu i njegu nogu te dječji program. Omogućujemo zamijenu starih aparata za mjerenje šećera za nove, mjerenje krvnog tlaka, mjerenje visine i težine te pregled kose i vlasišta.

Da bi smo zadovoljili želje i potrebe naših pacijenata surađujemo sa svim značajnijim farmaceutskim veletrgovinama kao i mnogim manjim dobavljačima što nam omogućava svakodnevnu nabavu lijekova i ispunjavanje svih Vaših zahtjeva.

Zdravstvena ustanova Ljekarne Pavlić uvela je u svoje poslovanje sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001:2008 u prosincu 2010. godine. ISO 9001:2008 je međunarodna norma koja opisuje kvalitetu opskrbe i prodaje lijekova,  medicinskih, dijetetskih i kozmetičkih proizvoda te savjetovanja u primjeni.