×

Proizvodi

Nagradni natječaj STADA Hrvatska i Ljekarne Pavlić vas nagrađuju


Pravila nagradnog natječaja “STADA Hrvatska i Ljekarne Pavlić vas nagrađuju”

 

Organizator

 

Priređivač nagradnog natječaja pod nazivom „STADA Hrvatska i Ljekarne Pavlić vas nagrađuju” je ZU Ljekarne Pavlić sa sjedištem u Ulici Ferde Hefelea 21, Sisak, u daljem tekstu Organizator.

 

Trajanje

 

Natječaj se održava od 19.02.2021. do 21.02.2021. Pravila Nagradnog natječaja bit će objavljena na službenoj Facebook stranici Organizatora

 

Pravo sudjelovanja

 

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi korisnici društvene mreže Facebook (http://www.facebook.com) koji su državljani i imaju prebivalište u Republici Hrvatskoj i koji su fanovi stranice Ljekarne Pavlić (https://www.facebook.com/LjekarnePavlic/). Profil mora biti u skladu s pravilima Facebooka (https://www.facebook.com/legal/terms). Komentari osoba koje se natječu pod pseudonimom, koje nisu punoljetne te koje nam nakon osvajanja nagrade ne pošalju ispravne podatke u inbox neće biti uzete u obzir.

 

Način sudjelovanja

 

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je slijediti niže navedene korake:

 

  • pratiti stranicu Ljekarne Pavlić
  • pratiti stranicu STADA Hrvatska

 

Odluka o pobjedniku i nagrade

 

Završetkom natječaja „STADA Hrvatska i Ljekarne Pavlić vas nagrađuju“ dva sudionika osvojit će po jedan od proizvoda koji se navode u nagradnom postu. Dobitnik se bira metodom slučajnog odabira.

 

Nagrada

 

Pobjednika nagradnog natječaja objavit ćemo na FB stranici Ljekarne Pavlić u roku od jednog dana od završetka natječaja. Dobitnik nema pravo zahtijevati drugu nagradu od one koja je navedena u ovim pravilima. Nagrada se ne može zamijeniti za novac, niti se može prenijeti na drugu osobu.

 

Diskvalifikacija

 

Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati sudionike i ukloniti komentare ako sudionik prekrši ova pravila. Svi sudionici koji su diskvalificirani bit će o tome obaviješteni putem Facebooka.

 

Predaja nagrada

 

Dobitnik je dužan u roku 24 sata javiti se u inbox s podacima: ime, prezime, kontakt i adresa koja se nalazi na osobnoj iskaznici, na koju će nagrada biti poslana poštom.

 

Zaštita osobnih podataka

 

Vaši podaci (ime, prezime, adresa, broj mobilnog telefona) kvalificirani su kao osobni podaci i neće se koristiti ni u kakve druge svrhe, niti dijeliti s trećim stranama ni u kojem slučaju.

 

Opći uvjeti

 

Ovaj natječaj nije ni na koji način sponzoriran, promoviran ili administriran s ili u suradnji s Facebookom. Natjecatelji dijele informacije s organizatorom, ne s Facebookom